A hét játékosa – Karacs Jázmin

A kesport.hu hetente összeállítja a „Hét Csapatát”, amelybe azok a kecskeméti sportolók kerülhetnek, akik elmúlt heti teljesítményükkel hozzájárultak csapatuk eredményességéhez. A héten a GBB Zrt. Kecskeméti NKSE soraiból Karacs Jázminra esett a szerkesztőség választása, nem véletlenül, hiszen a balszélső játékos 9 találatot szerzett a VS Dunakeszi ellen, ráadásul döntő pillanatban állt csapata élére.

Jázmint korábban bemutattuk már szurkolóinknak, most arról beszélgettünk, hogyan telnek a mindennapjai, de azt is elmesélte, kihez fűzi szorosabb barátság a csapatból.

Jázmin, hogyan telnek a napjaid Kecskeméten?

Korán kelő típus vagyok, nyugodtan szeretek rákészülni a napra. Reggeli nélkül nem indulok el itthonról. Minden napomat a Messzi István Sportcsarnokban kezdem. Lassan már csukott szemmel is odatalálok. 🙂 Az első edzést követően közösen megyünk a lányokkal ebédelni, majd a következő edzésig van egy kis idő a pihenésre. Ilyenkor odafigyelek a vitamin bevitelre, sok gyümölcsöt fogyasztok. A második edzés után, mikor már kellőképpen elfáradtam fizikálisan, jöhet a szellemi kikapcsolódás.

Mivel töltöd a szabadidődet?

Szeretek könyveket olvasni, de ennél fontosabb, hogy az egyetemi feladataimat maximálisan elvégezzem. A Nyíregyházi Egyetemen vagyok utolsó éves testnevelő-edző szakos hallgató. Soron következő feladatom a szakdolgozatom megírása.

Azokon a napokon, mikor délután nincs edzés, fontosnak tartom a regenerálódást. Hasznos a gyúratás, a fürdő és a szauna.

Ilyenkor sok közös programot is tudunk csinálni Paloval és Malával, igyekszünk kellemesen eltölteni a szabadidőt. Szoktunk együtt főzni, filmet nézni, vásárolni, meccsre járni. 🙂 Velük a legszorosabb a kapcsolatom a csapaton belül.

Ha jól tudom, a húgoddal nagyon szoros a kapcsolatod.

Igen, meccs után sietek haza Nádudvarra a családomhoz, hiszen a kishúgom mindig nagyon vár. Velük töltöm a szabadnap nagy részét, de természetesen a barátaimra is szakítok időt. A pihenőnapon feltöltődöm és irány vissza Kecskemétre.

Hogyan tekintesz az őszi szezon hátralévő meccseire?

Remélem a nyerő széria, amibe most beleléptünk folytatódni fog. Nagyon kemény mérkőzés vár ránk, készülünk, remélhetőleg meg lesz az eredménye…A szurkolók biztatásával ez könnyebb lehet.

A csapat következő mérkőzését november 24-én, vasárnap, 15 órától játssza itthon, az Eszterházy SC ellen. Nagyon várjuk a szurkolókat, biztassuk együtt a lányokat!

Hajrá GBB Zrt. Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!