A mindig megújuló Pölöskei idén is a támogatók között

A mindig megújuló Pölöskei idén is a támogatók között

Ahogyan az elmúlt években folyamatosan, az idei szezonban is felnőtt csapatunk egyik kiemelt támogatója a Pölöskei Szörpök gyártója. A vállalkozás bár Zala-megyében működik, tulajdonosai Bács-Kiskun megyeiek, innen a kötődés. A mindig megújuló magyar cég már meghódította a környező országokat is, a Pölöskei gyümölcsszörpöket, diabetikus szörpöket, gyümölcsszirupokat és gyümölcs ízű szörpöket már nem csupán Magyarországon, de a környező országok többségében is meg lehet vásárolni. Úttörők az internetes szörp rendelés bevezetésében is, de hazánkban a legnagyobb választékot is a Pölöskei kínálja.

A cég képviseletében Nyúl Roland a támogatási szerződés aláírásakor elmondta, a Pölöskei egyre nagyobb hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra, melynek stratégiájuk szerint alappillére az egészséges életmód népszerűsítése.

„Ezért készítünk a hagyományos eljárással készült magas energiatartalmú szörpök mellett energiacsökkentett és diabetikus szörpöket is. Az egészségtudatos életmód alapját képezi a sport is, emiatt a Pölöskei büszkén támogatja a gyermekek sportolását. A Kecskeméti NKSE céljai ebben a tekintetben egybeesnek a cégünk által megfogalmazottakkal, hiszen az Egyesület kötelékében több mint 200 gyermek sportol, és az óvodai, valamint iskolai kézilabda képzés bővítése miatt az utánpótlás játékosok száma szerencsére egyre csak nő.

Az idei nyáron az Egyesület szervezetében személyi változások történtek, ez azonban nem változtat azon, hogy mi támogatjuk a stábot, a játékosokat. Ezt kérjük minden szurkolótól és azoktól, akik számára kedves ez a sportág.

Legyünk ott személyesen a megmérettetéseken, támogassuk lányainkat soha meg nem szűnő lelkesedéssel és bizalommal!”

 

Ezúton is köszönjük a bizalmat, mindent megteszünk azért, hogy rászolgáljunk!

 

Hajrá kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!