Amikor az ág is húz, öt játékosunk kényszerpihenőn

A felkészülés hatodik hetében kisebb sérülésekkel küzd a Marosán György vezette Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE felnőtt csapata.

Amint azt korábban megírtuk, sikeresnek mondható a VII. Érdi Ipartestületi Kupa, melyen csapatunk 4. helyen végzett. Számos új- és régi formáció, taktikai elem, illetve támadásban és védekezésben egyaránt új kapcsolatok kerültek kialakításra.

Sajnálatos módon az ÉRD elleni mérkőzés kezdő csapatából holnap a Kispest NKK ellenében 19:30-tól 5-en is pihenőre kényszerültek, Andrási Brigitta egy ütközés közepette szenvedett kisebb sérülést a lábán, Siska Pálma egy kisebb ujjsérülést szenvedett. Yuliia Kucerova kezét megrántották egy lövést követően második mérkőzésünkön, így Dr. Fetter Tamás csapatorvos pihenőre intette gárdánk irányítóját. Karalyos Orsolya egy labdáért történő vetődés következtében esett szerencsétlenül, így nála is kisebb pihenő az előirányzott. Varga Nikolett ujja megrándult edzésen, így feltehetőleg ő is kihagyni kényszerül a budapesti alakulat elleni felkészülési mérkőzést.

Aggodalomra semmi ok, játékosaink hamarosan visszatérnek és számos remek góllal, pillanattal fogják megörvendeztetni a kecskeméti publikumot.

Hajrá Kecskemét!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!