Bronzfokozatú támogatónk lett a kecskeméti Otthon Centrum Ingatlanirodák

Az „Otthon Centrum Ingatlanirodák Kecskemét” vezetősége úgy döntött, hogy a 2016/17-es szezonban támogatója lesz a Kecskeméti Női Kézilabda Egyesületnek. A KNKSE felnőtt csapata két éve ezüstérmes lett, a tavalyi évben pedig a dobogó közeli negyedik helyen zárta a bajnokságot. Az egyesület idén új edzőt is igazolt, egy olyan tréner személyében, aki az előző csapatával feljutott az NBI-be is.

Orell Zsolt, a Kecskeméti Női Kézilabda Egyesület elnöke a szerződés aláírásakor elmondta: büszke arra, hogy a klub olyan partnerrel dolgozhat együtt a jövőben, mint az „Otthon Centrum Ingatlanirodák Kecskemét”, és reményét fejezte ki, hogy a csapat élni tud a bizalommal és a kitűzött célokat teljesíteni tudja.

Gulyás Emese az „Otthon Centrum Ingatlanirodák Kecskemét” tulajdonosa elmondta, hogy szimpatikusak számára a KNKSE elnöke által meghatározott jövőbeli célok, ezért is döntött úgy, hogy ezt a helyi sportcsapatot választja támogatóként. Hozzátette: különösen tetszik számára az egyesület azon törekvése, hogy a jövőben igyekeznek minél több kecskeméti kötődésű játékost igazolni a KNKSE-hez, illetve az is örömmel töltötte el, hogy az utánpótlás nevelésének kérdése is központi kérdés a klubnál.

A támogatási szerződést Gulyás Emese és Orell Zsolt aláírta, így ezentúl az „Otthon Centrum Ingatlanirodák Kecskemét” bronzfokozatú támogatója a Kecskeméti Női Kézilabda Egyesületnek.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!