Búcsúztunk a Magyar Kupától

Búcsúztunk a Magyar Kupától

DSC_8689

 

A Magyar Kupa 3. fordulójában az NBI-es Szent István SE gárdáját fogadtuk a Messziben. Bár a találkozó első részében még fej-fej mellet haladt a két csapat, az ellenfél egyre növelve előnyét végül 22:32 arányban megnyerte a mérkőzést.

A meccs utáni sajtótájékoztatón így nyilatkoztak a felek:

Vojkovics Gyula – Szent István SE vezetőedző

„Nehezen indult a mérkőzés számunkra, egy elég nehéz 3 mérkőzés-sorozat után jöttünk ide Kecskemétre, úgy kellett ez a győzelem, mint egy falat kenyér. A célkitűzésünket tudtuk teljesíteni, ennek nagyon örülök, komolyan vették a lányok a mérkőzést az elejétől a végéig. Stabil volt a kapusteljesítményünk és a védekezésünk is jobban összeállt, mint eddig, ebből kell építkeznünk. Támadó játékunkon még sokat kell javítani. Örülünk a győzelemnek, sok sikert kívánunk a Kecskemétnek a bajnokságban!”

Horváth Gréta

„Ahogyan az edző azt elmondta, nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, nagyon sok meccset játszottunk főként hétköznap és a bajnokságban három erős ellenféllel mérkőztünk meg. Ma mindenkiben megvolt a győzni akarás és mindenki maximálisan odatette magát a pályán. A mai meccset gyakorlásnak fogtuk fel, védekezésünket szerettük volna csiszolni, ez sikerült is.”

Varga József – Kecskeméti NKSE vezetőedző

Két dologról lehet beszélni, ez a sebességkülönbség megvan az NBI és az NBI/B között, még akkor is, ha mi meglehetőség mély gödörben vagyunk, illetve kijöttek azok a gyerekhibáink, ami minden mérkőzésünkre jellemző, fegyelmezetlen támadástechnika, ész nélküli kiugrálások, azt hiszem, ennyivel mindenképpen jobb a Szent István, fegyelmezettségben és sebességben. Nekünk ezen kell mindenképpen javítani. Sok sikert és minél könnyebb ellenfelet kívánok a Szent Istvánnak!”

Pálinkás Viktória

„Gratulálok a Szent Istvánnak! Úgy gondolom az elején partiban voltunk, aztán a végén kezdtünk elfáradni, jöttek a technikai hibák, nem úgy védekeztünk, nem úgy támadtunk, rengeteg eladott labdánk volt. Ezen kell még változtatnunk és nagyon sokat fejlődnünk.”

Végeredmény: 22: 32 (10:17)

Hazai gólszerzők:  Palotás (7), Pénzes (2), Maláti (2), Orell (4), Németh K (3), Tóth (1), Kaiser (1), Gulyás (2)

Kiállítások: 4, ill.12 perc

Hétméteresek: 3/2, ill. 3/3

A kecskeméti lányok a bajnokság 6. fordulójában, október 26-án Hajdúnánásra utaznak, a következő hazai mérkőzés november 10-én lesz a Tempo KSE ellen.

Hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!