Csapatépítő disznóvágáson a Hufbau – Akker KNKSE lányai

Egész napos csapatépítő programon vettek részt lányaink a Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotelben pénteken. Amikor a szezon kezdetén bemutattuk szurkolóinknak játékosainkat, többen azt mondták, szabadidejükben szívesen főznek. A lányok most megmutathatták milyen háziasak, hiszen a böllér folyamatosan osztotta a feladatokat. A csapat egyik tagja sem vallott azonban szégyent, lelkesen daráltak, vágtak, fűszereztek, töltötték a kolbászt és a hurkát. Az egész délelőtt zajló munkának meg is lett az eredménye, orjaleves, sült hús, kolbász és hurka került az asztalra.

 A csapatépítő napon nem maradhatott el az eddigi időszak értékelése és a csapat előtt álló feladatok áttekintése sem, Orell Zsolt, az Egyesület elnöke, valamint a vezetőedző Marosán György is szólt a lányokhoz. A névadó szponzor Hufbau – Akker Tüzép tulajdonosa, Endrődi Ferenc is buzdította a játékosokat, hiszen igen fontos meccsek állnak csapatunk előtt.

 Az estig tartó program tartalmas volt, a munka után jöhetett a szórakozás, bowling, billiárd, darts és ping-pong, na meg egy kis tánc.

Az eseményen készült fotógaléria megtekinthető ITT.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!