Dobj egy szelfit, hogy a játékosok gólokat dobjanak!

A Hufbau – Akker KNKSE és a Seyu közös projekttel kedveskedik a szurkolóknak vasárnap. A klub vezetés és a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ népszerű szurkolói alkalmazás csapata egy közös projekttel szeretné meghálálni a kecskeméti szurkolók egész éves biztatását.

A Seyu szolgáltatását több klub is használja a honi kézilabdában a szurkolók meccsnapi élményének fokozására. A rajongók találkozhatnak az új, IT-s megoldással a Telekom Veszprém, DVSC-TVP és más csapatok mérkőzésein is.

Az FTC elleni utolsó bajnoki mérkőzésen a kecskeméti kézilabda rajongók az arénában elhelyezett LED táblákról buzdíthatják kedvenceiket a pályán a Seyu mobil applikáción keresztül, amely beta verziója elérhető iOS és Android készülékekre egyaránt.

A szolgáltatásra a helyszínre látogatók vagy otthonról szurkolók egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak Facebook vagy Google+ profiljukkal és szabadon készíthetik el szurkolói képeiket a mérkőzés előtt és alatt.

Azon KNKSE rajongók akik letöltik a Seyu alkalmazását a telefonjukra a Seyu hostessek segítségével közösen fotózkodhatnak a csapat játékosaival a mérkőzés után.

 

Töltsd le az alkalmazást és mutasd meg a Seyu-val Te hogyan szurkolsz a lányoknak!

 

Használati útmutató:

  1. Töltsd le a Seyu applikációt és regisztrálj !(iOS/Android)
  2. Válaszd ki a KNKSE – FTC meccset!
  3. Csinálj képet!
  4. Válaszd ki az üzeneted!
  5. Posztold az ‘ARÉNA’ gomb megnyomásával!

Tobábbi információkért a szolgáltatással kapcsolatban kérjük kedves szurkolóinkat, hogy látogassanak el a www.seyu.hu -ra vagy a startup Facebook oldalára www.facebook.com/seyuapp/ .

Hajrá Hufbau-Akker KNKSE!