Ifi tornát rendezett Egyesületünk

Négy csapatos tornát rendezett a Kecskeméti NKSE a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. U18-as, ifjúsági csapatunk vezetőedzője Kerékgyártó Zsolt így értékelte az eseményt:

 „Leazajlott az első Kecskeméti Női Ifjúsági Kézilabda Torna. Klubunk nagyszerű tornát szervezett 4 csapat részvételével. A csapat nevében is köszönöm a vezetőségnek, hogy lehetővé tette ezt a jó színvonalú összejövetelt. Nemcsak mi voltunk elégedettek, de valamennyi résztvevő csapat pozitív visszajelzést adott a szombati napról.

Persze ehhez hozzátartozik, hogy nagyon udvarias vendéglátók voltunk, hiszen az első meccsen 8 gólos félidei vezetés után kaptunk ki a Szigetszentmiklós csapatától, majd a második mérkőzésen az utolsó 13 percben csak egy gólt lőttünk a KSI gárdájának, így azt szintén elvesztettük.

Ezt a tornát arra próbáltam felhasználni, hogy mindenkinek próbáljak játéklehetőséget adni, azok is sokat legyenek a pályán, akiknek kevesebb játékperc jut a bajnokikon. Ezt a célt nem sikerült ugyan maradéktalanul megvalósítani, de a harmadik összecsapásra már megértette néhány játékos, hogy mit is várok el tőle és végre vállalták a támadások befejezésének felelősségét. Ezt a Tápiószele bánta, mert őket nagy gólkülönbséggel legyőztük.

A torna gólkirálynője Büki Adrienn lett.

A mérkőzések eredményei:

Szigetszentmiklós—Kecskeméti NKSE 25:21

EURONOVEX–KSI   23:33

Szigetszentmiklós–EURONOVEX   31:27

KSI—Kecskeméti NKSE  23:18

Szigetszentmiklós–KSI  20:20

EURONOVEX—Kecskeméti NKSE  23:34

 

Csapatok:

  1. helyezett:   Központi Sportiskola SE
  2. helyezett    Szigetszentmiklósi NKSE

III. helyezett:  Kecskeméti NKSE

  1. helyezett:  EURONOVEX USE

 

Legjobb játékos:      Günser Bianka   KSI

Legjobb kapus:        Cseh Boglárka   Szigetszentmiklós NKSE

Gólkirálynő:             Büki Adrienn    Kecskeméti NKSE

Az eredményhirdetésen Egyesületünk elnöke, Orell Zsolt köszöntötte a csapatokat, de a díjátadáson részt vett a Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE NBI-es csapatának vezetőedzője, Marosán György is.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!