Itthon tartotta a KNKSE a két pontot

Az Inárcs-Örkény KC már a játék elején az öltözőben maradt, a KNKSE végig magabiztosan vitte a prímet. Az Inárcs bár igyekezett felzárkózni, de a folytatásban az egymás után eladott labdáikból a KNKSE sorra szerezte a gólokat és 13 gólos győzelemmel távozott.

Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE – Inárcs-Örkény KC 31:18 (14:8)

A KNKSE gólszerzői: Szász 1, Kuhinkó 4, Kaiser 7, Varga 5, Fehér 9, Fülöp 2, Szabó 3.

Hétméteresek: 4/1 ill. 4/3.

A junior mérkőzésen: KNKSE – Inárcs-Örkény KC 37:16

Rapatyi Tamás, a Hufbau-Akker NKSE vezetőedzője: “Az egyik szemem sír, a másik nevet. De úgy néz ki, hogy meg fogjuk találni a helyes utat, ezzel a győzelemmel is jobbulást kívánunk Kovács Jenőnek.”

Józsa Máté, az Inárcs-Örkény KC vezetőedzője: “Már a mérkőzés elején bent maradtunk az öltözőben, túlságosan tiszteltük Kecskemétet, ezt ennyire nem kellett volna, egy jobb mérkőzést szerettem volna látni. 6:0-nál már lehetett érezni, hogy csak futottunk az eredmény után, a 14. percben már a második időkérésemet is ki kellett kérnem, ami mutatta, hogy már a mérkőzés elején sehol sem voltunk. A második félidőben láttam szép részeket, de akkorra már elfáradtunk, át kell gondolnunk, hogy a heti 2 edzés elég-e, és hogy a játékosok mennyit tudnak mindehhez még pluszban hozzátenni. Ennyi edzéssel hiába vagyunk fejben felkészültek, ha döntő pillanatokban oxigénhiányos állapotban rossz döntéseket hozunk. 3 évvel ezelőtt elég volt heti 3 edzéssel készülni az NBI/B-ben, ma már ez korántsem elégséges. Nem a kiesés ellen szeretnénk küzdeni, de látnunk kell, hogy az NBI/B nagyon megerősödött. Kecskemét a második félidőben felülmúlt bennünket úgy pozícióban mint játékban. Bosszús vagyok amiatt, hogy a megbeszélt technikai elemeket nem játszunk le, illetve koncentrációs problémáink is akadnak. Gratulálok a Kecskemétnek, és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban is!”

Képgaléria a Képek menüben tekinthető meg.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!