Kaiser Melitta már 5. éve a keretben

A szurkolók már kecskeméti játékosnak tekintik a beálló Kaiser Melittát, így talán nem okoz meglepetést, hogy ő is erősíti a csapatot a következő szezonban.

Meli, egyértelmű volt számodra, hogy maradsz?

Nagyon szeretek itt lenni ez azért látszik is hiszen az 5. évemet kezdem meg majd ebben a szezonban. Mind az emberek, mind a város nagyon szerethetőek, Kecskemét jól élhető város.

Mit vársz magadtól és a csapattól 2018/19-ben?

 

Új év új remények, persze ez nagyon fontos, új csapat új edző. Szeretném a legtöbbet kihozni ebből az évből. Remélem újra sok játéklehetőséget kapok és mindent megteszünk a csapattal a legjobb eredményekért!

Saját magamtól annyit várok, hogy igenis megmutassam, hogy védekezni is komoly szinten tudok és támadásaimmal szeretném a csapatot segíteni.

Hogyan töltődsz fel a bajnoki rajt előtt?

A kikapcsolódás nagy részét Budapesten töltöm a szüleimnél. Nagyon rég volt már rá példa, hogy ennyit itthon tudtam lenni.

Nyaralni csak 2-3 napokra utazom belföldön a barátokkal, de tökéletes feltöltődés ez számomra.

Üzenet a szurkolóknak?

A szurkolóknak csak annyit szeretnék üzenni, hogy ugyanúgy, mint eddig, bízzanak bennünk és támogassanak bennünket, mert rengeteget jelentenek egy-egy meccsen! Mi mindent megteszünk azért, hogy minden meccs után emelt fővel hagyjuk majd el a pályát. És persze GYŐZTESEN!

Sok sikert, hajrá KECSKEMÉT!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!