Kecskeméti NKSE közönségtalálkozó a Messzi István Sportcsarnoknál

Csapatbemutató show-val egybekötött közönségtalálkozót szervezett Egyesületünk a Messzi István Sportcsarnok előtti parkolóban augusztus 30-án.

A délután kezdődő eseményen kézilabda totóval, célba dobó versennyel, tombolával és a Holló Gasztro Kft. jóvoltából vacsorával és frissítővel vártuk a szurkolókat. Drukkereink közül néhányan nem csupán a bajnoki szezonra szóló bérletüket vásárolták meg, de a meccsekre készülve a KNKSE pólót és sálat is beszerezték.

A bajnoki rajt előtt a szurkolók kötetlen formában találkozhattak a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE játékosaival, akik játszottak a gyerekekkel, dedikálták az idei műsorfüzetet.

Az eseményen került aláírásra Szenes Márton a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője és Orell Zsolt, a Kecskeméti NKSE elnöke által az a megállapodás, amely a Kecskeméti Sportiskola és a Kecskeméti NKSE között már meglévő együttműködést erősíti és előrevetíti a Kecskeméti Sportiskolások számára annak lehetőségét, hogy Kecskemétről is válhat valaki NBI-es, vagy akár válogatott játékossá.

Szenes Márton és Orell Zsolt is hangsúlyozta az utánpótlás, a színvonalas képzés fontosságát és az NBI-es csapat példakép szerepét. Bár a fiatalabb korosztályok még szünidejük utolsó napjait töltötték a rendezvény idején, az ifjúsági, valamint a serdülő csapat tagjait is bemutattuk a közönségnek.

Az esemény fináléjaként az NBI-es játékosok vonultak be kedvenc zenéjükre, amelyet DJ FreddyBoy prezentált. A színpadon egyesületünk elnöke, Orell Zsolt köszöntötte a megjelent városvezetőket, Dr. Szeberényi Gyula Tamás Alpolgármester Urat, Bogasov Istvánt, a Sport Munkacsoport elnökét, Szenes Márton ügyvezető igazgatót és Vazul Zsoltot, a Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának Utánpótlás Szakmai igazgatóját.

Orell Zsolt üdvözölte NBI-es csapatunk névadó szponzora, a Hufbau Akker Tüzép Áruház tulajdonosát Endrődi Ferencet is.  Fő támogatónk méltatta az Egyesület Orell Zsolt vezetése alatt elvégzett munkáját, üdvözölte a csapat és a stáb tagjait, szólt a szurkolókhoz és sok sikert kívánt a 2017-2018-as bajnoki évhez.

A rendezvényt követő héten az NBI-es csapat a bajnoki rajtra koncentrál. Szeptember 9-én 17 órakor Kecskemét város első női NBI-es kézilabda mérkőzésén a DVSC – TVP csapatát fogadjuk a Messzi István Sportcsarnokban!

Szurkoljunk együtt, várjuk teltházzal az ellenfelet! Hajrá Kecskemét, hajrá Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!