Kisebb meglepetéssel készült csapatunk az EB-re készülő felnőtt férfi kosárlabda válogatottnak

A Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE lányai sok csapattal közösen osztoznak a Messzi István Sportcsarnok használatában, mely minden egyesület részére otthonként szolgál.

Így történt ez az elmúlt több mint egy hónapban is a Felnőtt Férfi Kosárlabda Válogatottunkkal is, akik mindennapjaikat, felkészülésüket itt Kecskeméten töltötték hasznosan.

Sokszor találkozhattunk velük, láthattuk milyen keményen készülnek a 4 ország közös megrendezésében (Finnország, Izrael, Törökország, Románia) 2017. augusztus 31.-étől szeptember 17.-éig lebonyolítandó Európa-bajnokságra.

Ennek megfelelően lányaink kisebb meglepetéssel készültek kosárlabda válogatottunk részére, melyet edzés végén Marosán György vezetőedző olvasott fel nekik.

Idézett szöveg:

“Kedves Kosárlabda Válogatott!

Az elmúlt egy hónapban sokat találkoztunk a sportcsarnokban, mikor egymást követően edzettünk. Tudtuk, hogy a selejtezőkön fantasztikus sikert értetek el és készülhettek a kontinesnviadalra . Az Európa-Bajnokságra, ahol Magyarország 18 éve nem járt. Egy olyan eseményre mentek, amely ismeretlen számotokra és ahol Magyarország is ismeretlen volt eddig . Látjuk rajtatok, hogy Ti nem féltek az ismeretlentől, Magyarország hírnevéért indultok harcba, egész Európának meg akarjátok mutatni, hogy mit jelent magyarnak lenni.

Láttuk, hogy mennyire ügyesen dobtok… Láttuk, hogy milyen gyorsak vagytok… Láttuk hogy milyen erősek vagytok…. Azonban ami mindennél fontosabb, láttuk hogy milyen sokat tettetek azért, hogy az álmaitokat tovább élhessétek!
Talán mondhatjuk azt, hogy hasonló „cipőben járunk” mint ti. Tavalyi eredményeink által, mi is egy olyan „helyre megyünk” jövőhéttől ahol ismeretlenek vagyunk, de azt akarjuk, hogy mindenki tudja, mit jelent Kecskemétinek lenni. Követni akarjuk álmainkat, mint ahogyan ti is teszitek. Példaképei vagytok a fiatal kosarasoknak. Példaképei vagytok a kosárlabda rajongóknak, példaképek vagytok számunkra, élvonalbeli kecskeméti kézilabdázók számára is, hogy a hit, az akarat és az egység hogyan győzhetik le akadályokat.

Nagyon sok sikert kívánunk Nektek! Hajrá Magyarország, Hajrá Fiúk!

„A félelem hangja ezt mondja: “Rakj tüzet a kandallóban, és maradj ott a melegénél.
A hit hangja azonban azt mondja:
Lobbantsd lángra a szívedet, és indulj megvalósítani terveidet!” (Bobb Gass)

Üdvözlettel:

A Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE felnőtt csapata és egész stábja”

received_1777451828961440

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!