Kötelező győzelem a Mezőtúr ellen – EDZŐI ÉRTÉKELÉS

A 14. fordulóban a Mezőtúri AFC-Syngenta csapatát fogadtuk a Messziben. A meccsen végig dominálva, magabiztos, 41-23 arányú győzelmet arattak a kecskeméti lányok. A mérkőzést követően Dr. Paic Róbert vezetőedzőt kértük az értékelésre.

„Nagyon nehéz mérkőzés volt abból a szempontból, hogy gyengébb ellenfél ellen nehéz játszani, mindig azt szokták mondani, hogy a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Ennek ellenére úgy érzem, főleg az első félidőben nagyon koncentráltan játszottunk és nagyon jó volt a hozzáállás a védekezésben, lábbal és fejben is ott voltak a megfelelő faultokkal, villámrajtot vettünk. Támadásban nem kellett magunkat nagyon megerőltetnünk, néhány gyors passzal sikerült gólhelyzetet kialakítani és gyorsan meg is tudtunk lépni.

Szépen építettük az előnyt az egész első félidőben. A második félidőben alábbhagyott a lendület, az első 10 percben még jól ment a játék, majd a második 10 percben a kelleténél jobban kiengedtünk, akkor már nem voltunk annyira türelmesek a védekezésben, elmaradtak az ütközések. Az utolsó 10 percben a fiatalokkal felállva újabb villámrajtot vettünk így született meg a 18 gólos győzelem.

Bízom benne, hogy ez jó felvezetése volt a következő heti mérkőzésnek.”

NB II Női-Dél-kelet, 14. forduló

Kecskeméti NKSE – Mezőtúri AFC Syngenta 41 – 23 (19 – 8)

Gratulálunk a csapatnak, csak így tovább! Hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!