Lejátszotta első edzőmeccsét a KNKSE

Január 7-én kezdte felkészülését a Kecskeméti NKSE felnőtt csapata. Az első héten a Kozármisleny SE ellen játszottak edzőmeccset a kecskeméti lányok. A meccs után Varga József vezetőedzőt kérdeztük egyrészt arról, milyen állapotban érkeztek vissza a játékosok a téli szünet után, másrészt a meccset is értékelte a szakember.

„Felméréssel kezdtük a hetet, azt gondolom, jó állapotban vannak a játékosok. Kaptak „házi feladatot”, egy edzésprogramot, amit véleményem szerint el is végeztek.

A mai meccs és az összes előttünk álló edzőmeccs célja az lesz, hogy új támadási és védekezési rendszereket próbáljunk ki, igazodva az új helyzethez, a sérültekhez, a létszámhoz. Talán a mai taktikával a lányokat és az ellenfelet is megleptem, de elég jól működött.

Pénzes Laura beteg volt, Kemény Dóra megsérült, Gulyás Vanda pedig már gyógyulófélben van, de még nem volt ma hadra fogható.

Aminek nagyon örültem, hogy az ifi csapat tagja, Szabó Viktória nagyon ügyesen dolgozott. Közel 20 percet játszott, élt is a lehetőséggel, olyan megmozdulásai voltak, ami feljogosítja arra, hogy szerepeljen a felnőtt csapat mérkőzésein.

Összességében tehát elégedett vagyok, jól játszottak a lányok, dolgozunk tovább.”

Végeredmény: Kecskeméti NKSE – Kozármisleny SE 25:25

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!