Majdnem sikerült a bravúr az ifi csapat számára

A Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE ifi csapata a Hajdúnánás SK ellen lépett pályára a március 14-i hétközi meccsen a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. A döntetlennel zárult meccsről az edzőt, Kerékgyártó Zsoltot kérdeztük.

„Majdnem sikerült a bravúr: két egymást követő mérkőzést megnyerni. Azért így sem rossz a mérleg, hiszen öt nap alatt megdupláztuk a pontjaink számát.

A Hajdúnánás elleni meccs, nagyon jól kezdődött számunkra. 20 perc játék után 8 góllal vezettünk, ami azért fontos, mert ott 9 góllal kaptunk ki. Persze 17 góllal nem javultunk, de végre minden úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. Sajnos kicsit bele is fáradtunk, de a vezetést megőriztük egészen az utolsó előtti percig. Majd 10 másodperccel a vége előtt újra előnyünk volt. Sajnos ezt nem tudtuk megtartani, mégis le a kalappal a lányok előtt, mert az egész meccsen kiválóan küzdöttek.

Az utolsó másodperces pontvesztés már másodszor fordul elő velünk, de remélem sikerül egyszer túllépni a saját árnyékunkat.”

Végeredmény:

Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE – Hajdúnánás SK 31:31/16:12/

Március 14-én serdülő I. osztályú csapatunk is pályára lépett, az Orosháza gárdáját fogadták a lányok. Az edző, Korsós Miklós így értékelt:

„Ismét jól kezdtek a kecskeméti lányok az első félidőben. A vendégeknek megítélt 7 büntetőn kívül csak két akció gólt sikerült szerezniük. A hazaiak érdekes módon semmit nem kaptak, pedig ziccerben lévő játékosainkat igen durván semlegesítették. A második játékrészben küzdöttünk továbbra is, de a büntető lövések megítélése továbbra sem változott /4-12/ és így elbizonytalanodtunk.  A vendégek nagyobb játékerőt képviseltek, de a 12 gólos győzelmet nem érdemelték meg.”

Végeredmény: Kecskeméti NKSE – KESI  –  OXXO ENERGY Orosházi NKC  14 – 26 /6 – 9 /

Március 18-án vasárnap, a Lerner Levente által vezényelt serdülő III. osztályú csapat az Érd II. együttesével mérkőzött meg. Sajnos a hazai csapat alulmaradt a küzdelemben, a meccs után az edzőt kérdeztük, aki a következőket mondta:
„Végre bátran támadtunk, igaz sok hibával. Indításból, lerohanásból nagyon sok gólt kaptunk. Védekezésünk aránylag jól működött. Kapusaink időnként egy-egy védéssel vetették észre magukat.”

Végeredmény:  HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE – Érd II. 9-37 (6-17)

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!