Maláti Dóra Kecskeméten folytatja

A Szeged KKSE csapatából igazolt jobb átlövőt a Kecskeméti NKSE Maláti Dóra személyében. Varga József több alkalommal elmondta, hogy javítani szeretné az átlövő teljesítményt, a játékos igazolásoknál is erre helyezte a hangsúlyt a vezetőség. A Dórával készült első interjúban beszélt a következő évre vonatkozó várakozásairól, de a szurkolóknak is üzent.

 

Miért döntöttél úgy, hogy Kecskeméten folytatod?

 

A döntésemben nagy szerepet játszott az, hogy Varga József vezetőedzővel dolgoztunk már együtt anno Győrben. Nem lesz számomra ismeretlen az Ő koncepciója. Sokat érzek még magamban, amit szerintem közös munkával elő tudunk majd hozni. Úgy gondolom, hogy sokra lesz hivatott ez a csapat jövőre ezért mindenképp jó döntés a csapatváltás a fejlődésem szempontjából.

 

Hogyan telik a nyarad, mivel töltöd a felkészülésig időszakig hátralévő időt?

 

Pihenéssel, de az edzés ilyenkor sem maradhat el. Szinte a hét minden napján látogatom a konditermet, de azért a strandolásra is szakítok időt a barátaimmal.

 

Mit vársz a következő bajnoki évtől?

 

Úgy gondolom, hogy nagyon jó csapatunk lesz, akikben benne van a bajnoki arany. Nagyon szeretném bajnokként zárni az évet és szerintem mindent meg is fogunk tenni ennek érdekében!

 

Mit üzensz a kecskeméti szurkolóknak?

 

Izgatottan, várakozással telve tekintek az előttünk álló évre. Mindent megteszek, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak és együtt örülhessünk a sikereknek. Remélem ők is biztatnak majd bennünket a hazai, de az idegenbeli mérkőzéseken is!

 

.. és néhány további információ:

Maláti Dóra

Születési idő: 1996.04.02.
Születési hely: Szekszárd
Poszt: Jobbátlövő

Mezszám: 96
Testmagasság: 178 cm
Testsúly: 74 kg
Eddigi klubjai: Tolna KC, Győri Audi ETO KC, Siófok KC , Budaörs Handball, Szeged KKSE
Legjobb eredményei: Utánpótlás bajnok , NBI/B 2. Helyezés, Utánpótlás válogatottság: serdülő, ifi, junior
Kedvenc film: Elrabolva,  Oroszlánkirály
Kedvenc zenekar /énekes: Nincs, mindenféle zenét meghallgatok, hangulattól függ

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!