Megint a második félidőben buktuk el a meccset

A bajnokság 9. fordulójában az éllovas Eszterházy SC-t fogadtuk a Messzi István Sportcsarnokban. A meccs 25:36 arányú vendég győzelemmel zárult, a találkozót követő sajtótájékoztatón a csapatok vezetőedzői és játékosai értékeltek.

Debre Viktor (Eszterházy SC): „Nagyon jó csapat ellen játszottunk, tartottunk is ettől a mérkőzéstől. Úgy gondolom, jó játékosállománnyal rendelkezik a Kecskemét. Felkészültünk a csapat játékából, azt vettük észre, hogy a meccseiket a második félidőben rendre elvesztik. Arra készültünk a héten, hogy olyan ritmust diktáljunk, hogy az utolsó 20 percben föléjük tudjunk kerekedni – összességében bejött a tervünk, magabiztosan tudtunk nyerni. Nem könnyű Kecskeméten kézilabdázni, szerintem csak idő kérdése, hogy összeálljon a KNKSE, ehhez kívánok sok erőt és kitartást.”

Győrffy Alexandra: „Én is hasonlóan tudok nyilatkozni, mint az edzőnk, becsapós a Kecskemét tabellán elfoglalt helye, ennek megfelelően a játékosállomány miatt tartottunk is ettől a meccstől. Kicsit meg is leptem minket az első 10 percben, nagy dinamikával kezdett a Kecskemét, de azt láttam rajtuk, hogy utána elfáradtak és nem bírták ezt a tempót. Mi nagyon jó fizikális állapotban vagyunk, nem véletlenül edzünk ennyit. A második félidőben mi uraltunk a játékot, a mi akartunk érvényesült.”

Varga József: (GBB Zrt. KNKSE): „Gratulálok az Eger csapatának! Amit Viktor mondott, teljesen helytálló, hogy hiába van egy viszonylag jó keretünk, ha nem tudunk cserélni a mérkőzés azon szakaszában, amikor meghatározó játékosokat kellene pihentetnünk. Illetve kijött az, hogy az Eger tavaly még NBI-ben játszott, jelenleg is oda törekszik és ez a sebességbeli különbség a 40. percben már látszott. Türelmetlenek voltunk, gyorsan belelőttünk a labdába, nem tudtunk bizonyos megbeszélt szituációkra odaérni a védekezésben. Illetve támadásban a gyorsan ellőtt, elejtett labdák, amire készültünk, hogy rengeteg indítás gólt kaphatunk, ha fegyelmezetlenül támadunk, sajnos valóra is vált. Amellett, hogy az Eger remekül játszott, nekünk is köszönhető, hogy a vége ennyire szellős lett.”

Palotás Fanni: „Úgy gondolom, 42 percig egész jól tartottuk magunkat, utána sajnos elfáradtunk és látszott, hogy az Eger teljesen más iramot megy. Sajnálom, hogy így alakult, dolgozunk tovább, remélem, hogy jövő héten tudunk győzni.”

Csapatunk a héten idegenben az FTC U19 csapata ellen lép pályára, a szezon utolsó hazai meccsén december 8-án, a Pénzügyőr SE elleni mérkőzésen találkozhatnak szurkolóink a lányokkal – 17 órától.

Hajrá GBB Zrt. Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!