Megvan zsinórban a negyedik győzelem

Kiváló csapatjátékkal és remek kapusteljesítménnyel tizenöt gólt vertünk a K. Szeged SE-re a bajnokság 18. fordulójában. Ezzel a tabella 5. helyére léptünk.

 

NBI/B, Keleti csoport 2015/2016 – 18. forduló

 

HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE – K. Szeged SE 40:25 (23:11)

 

A KNKSE gólszerzői: Németh 3, Kopecz 1, Kaiser 5, Takács 2, Polics 4, Orell 9, Tóth 1, Csoknyai 2, Palotás 6, Szabó 7.

 

A K. Szeged SE gólszerzői: Forgó 6, Tóth 4, Homoki 5, Vér 2, Ghiocel 4, Farkas 3, Gercsó 1.

 

Hétméteresek: 3/3 illetve 8/5

 

Fülöp Andrea vezetőedző:Hoztuk a kötelezőt, nekünk ez a meccs egy kitűzött szakasz utolsó állomása volt. Örülök, hogy mindenki könnyedén vette az akadályokat, és hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni. Örömmel tölt el az is, hogy Orell Bettina ilyen sikeresen tudta helyettesíteni a hiányzó jobbszélsőnket. A két kapusunk is remek teljesítményt nyújtott, fontos gólokat mentettek meg. A támadójátékunk abszolút rendben volt, kis túlzással akkor lőttünk gólt, amikor akartunk. A védekezésünk lehetett volna egy kicsit feszesebb, de a lassúbb tempójú ellenfél ellen most így sikerült. Összességében nagyon elégedett vagyok, örülök a győzelemnek.

 

A bajnoki mérkőzés fotói a Képek oldalon láthatók.

 

(A Kecskeméti NKSE-KNKSE hivatalos oldalán valamint a kecskemetinkse.net oldalain található írott és képi anyagok kizárólag csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatóak fel.)

 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!