Négy nap alatt két meccset játszott az ifi

Nem sokat pihent a Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE ifi csapata az elmúlt napokban, hiszen vasárnap a DVSC- TVP csapatához utazott, február 21-én szerdán pedig a Budaörs Handball együttesével játszott hazai pályán.

A meccsek után a vezetőedzőt, Kerékgyártó Zsoltot kérdeztük a csapat szerepléséről.

„Az elmúlt hétvégén a listavezető Debrecenhez látogattunk. A mérkőzést megpróbáltuk felkészülésnek tekinteni a szerdai hazai meccsre, de ez nem sikerült a sok sérült és beteg játékos miatt. Azzal is gondunk volt, hogy a szabályoknak megfelelően ki tudjunk állni. Ráadásul munkahelyi elfoglaltság miatt én sem lehettem jelen. Itt szeretném megköszönni Korsós Miklós kollégámnak, hogy helyettesített.

Így érkeztünk el a szerdai mérkőzéshez. Szerencsére a betegek felépültek, bár ilyenkor nem lehet tudni, hogy mennyire esik vissza a teljesítmény. Nos az első félidőben igencsak kerestük önmagunkat. Erre a derbire úgy tekintettünk, hogy akár meg is nyerhetjük. Az első 30 percben mindebből semmi nem látszott. Sem támadásban, sem védekezésben nem tudtuk megvalósítani a terveinket. A 12:19-es félidei eredmény nagyon  rosszul festett, ahogy a mutatott játék is. A szünetben újra átbeszéltük, hogy mit szeretnék látni a pályán és csodák csodájára, elkezdett működni a dolog. A lányok belelkesedtek és egyre közelebb zárkóztunk a vendégekhez. Amikor kettő gólnál labdánk volt az egyhez, egy csúnya játékvezetői hiba miatt elestünk a lehetőségtől. Ekkor sajnos elvesztettem az önkontrollomat és a kizárás sorsára jutottam, amiért ezúton is elnézést kérek a csapatomtól. Sajnálom, hogy az utolsó 3 percben nem lehettem mellettük. Az sem vigasztal, hogy valamennyi szemtanú nekem adott igazat. A mérkőzés után nagyon megdicsértem a lányokat a második félidőben tanúsított bátor, harcos hozzáállásukért és megalkuvás nélküli küzdőszellemükért. Biztos vagyok benne, hogy ebből a meccsből sokat profitálunk a közeljövőben.”

 

A meccsek végeredményei:

DVSC – TVP – Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE                 48:29

Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE – Budaörs Handball     32:35

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!