Nem tudta szorossá tenni a Kozármisleny elleni meccset a KNKSE

Negyedóráig tudott meccsben maradni a Kecskemét, a tízperces gólcsendek megbosszulták magukat; fölényesen nyert a jóval esélyesebb vendég alakulat.

Gyors gólváltásokkal indult a mérkőzés, ám csak az első percekben haladt fej-fej mellett a két csapat, az 5. perctől magasabb fokozatba kapcsolt a Kozármisleny, és az ősszel még Kecskeméten kézilabdázó Szatmári három villámgyors góljával elléptek a vendégek. 10 perc után 4-9 állt az eredményjelzőn, a vendégek találataiból ötöt a remekül játszó Szatmári vállalt magára. Berkes-Kaiser és Megyesi Milla góljaival háromra tudott zárkózni a KNKSE (8-11), ám ezt követően 10 percig gólképtelen volt a hazai alakulat, a Kozármisleny eközben nyolc gólosra hizlalta a különbséget; a játékrész utolsó öt percének 10-18-as állással vágtak neki a csapatok. A szünetre minden lényegi kérdés eldőlt (10-22).

A második felvonás első tíz percében a Kozármisleny csupán háromszor vette be Ács Petra kapuját, ám a Kecskemét nem tudott közelebb lépni ellenfeléhez, hiszen szintén három gólt lőtt, mindet Berkes-Kaiser jóvoltából. A hazaiak újabb 11 perces gólcsendjét Kollár törte meg, a félidő derekán azonban már 18 (!) egységgel vezetett Misleny (14-32). Az utolsó tíz percre elfáradt és kissé kedveszegetten játszott a KNKSE, csupán egyetlen gólt szerzett, és nem volt esélye szorossá tenni a találkozót.

Mátrai Péter vezetőedző (KNKSE): – Sajnálom ezt a mérkőzést, mert nagyon sok buta hibát követtünk el támadásban, ha ezek nem lettek volna, szorosabb meccset játszhattunk volna. Sajnos ilyen védekezés ellen ha nincsenek meg a kellő mélységi és szélességi mozgásaink, az ellenfelek ezt rendre meg fogják büntetni. Lesz még lehetőségünk pontot szerezni a szezonban, ezeket a kis céljainkat próbáljuk teljesíteni a továbbiakban. Gratulálok a Kozármislenynek!

Kecskeméti NKSE – Kozármisleny Kézilabda Akadémia Kft. 15 – 39 (10 – 22)

Női kézilabda NB I/B, 26. forduló

2023. április 29. szombat

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezette: Felhő, Öcsi

A KNKSE góllövői: Kollár 1, Berkes-Kaiser 7, Szabó J. 2, Porobic 2, Moharos 1, Megyesi 2.

Kiálltások: 2 perc ill. 4 perc.

Hétméteresek: 2/2 ill. 4/4

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: Kecskemeti NKSE

Oszd meg ezt a hírt!