Óriási szükségünk van a szurkolóinkra!

Szeptember 17-én, szombaton este 6 órakor játssza első hazai mérkőzését a HUFBAU-AKKER KNKSE. A bajnokság 2. fordulójában a Pénzügyőr SE-t fogadjuk, a junior összecsapás 16 órakor kezdődik.

A kecskemétiek az elmúlt héten a Szent István SE felett, a Pénzügyőr SE pedig a Nyíradony VVTK felett győzedelmeskedett.

Marosán György vezetőedző: “Nagyon nagy munkát végeztünk egész nyáron és végzünk jelenleg is nap mint nap azért, hogy a múlt hetihez hasonló sikereket arassunk a bajnokságban. Első hazai mérkőzésünk következik, 9 hete erre a napra várunk, hogy megmutathassuk magunkat, a győzni akarásunkat tétmeccsen a kecskeméti közönségnek. Úgy gondolom a csapatépítésünk jól sikerült, azonban “nagybetűs ” csapat csak akkor leszünk, amikor az utolsó hiányzó puzzle darab is a helyén lesz, a hiányzó darab pedig a szurkolók, akik nélkül egy csapat sem tud sikeres lenni. Ahogyan egyik mérkőzésre, így a szombatira sem tudjuk azt ígérni, hogy 10 góllal nyerni fogunk, viszont azt megígérjük, hogy alázattal és a legmagasabb szintű győzni akarással fogunk játszani! “

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!