Sikerrel vette a szegedi minitornát a KNKSE

Egymás után két mérkőzést is játszott a KNKSE a Szegeden megtartott minitornán. Elsőként a Szarvas együttesével csaptak össze, amely a kecskemétiek győzelmét hozta, végeredmény: KNKSE-Szarvas 38-28. A második meccset a KSZSE-vel vívta a KNKSE és itt is a Kecskemét hozta a több gólt, végeredmény: KSZSE-KNKSE 31-39.

Fülöp Andrea vezetőedző: “Egy nagyon jó plusz terhelést adó mini tornán vagyunk túl a Vasas meccs után. 2 mérkőzést játszottunk egymás után, és meg is nyertük mindkettőt. Jól kirajzolódtak a hiányosságaink, de szerencsére van még 2 hét a bajnoki rajtig, és van időnk orvosolni azokat. A védekezésünket kell még csiszolni, és bár sok gólt lőttünk, sokat is kaptunk. Az új játékosainkat kell még jobban beépítenünk a védekezésbe és így bízom benne, hogy sikeresen tudjuk majd kamatoztatni tudásunkat a tavaszi idényben.”

Kecskemét – Szarvas: 38-28
KSZSE – Kecskemét: 31-39

A minitorna fotói a Képek oldalon tekinthetők meg.
A képeket köszönjük Lőkös Zsoltnak!

(A Kecskeméti NKSE-KNKSE hivatalos oldalán valamint a kecskemetinkse.net oldalain található írott és képi anyagok kizárólag csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatóak fel.)

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!