Startra kész a KNKSE

Csapatunk januárban komoly alapozáson vett részt, a lányok a napi két edzés mellett edzőmérkőzéseken és a Dobó Kupán való részvétellel is keményen készültek a tavaszi szezon kezdetére.

A KNKSE játékos kerete megváltozott, 2 új játékos érkezett hozzánk Polics Tímea és Takács Bianka személyében.
Hárman távoztak a csapatunktól: Diana Ahac, Trbovic Tatjana és Kuhinkó Vivien már nem tagja a kecskeméti gárdának.
Négy junior játékos is megkezdte a munkát a felnőtt csapattal, akik már a felkészülési mérkőzéseken is bizonyították rátermettségüket.

Csapatunknak 2016. február 6-án, este 6 órakor kezdődik el a tavaszi szezon, amikor is a Kisvárdai KC-t fogadjuk a Rákóczi Iskola sportcsarnokában. Bízunk benne, hogy az előttünk álló mérkőzéseken sokkal hatékonyabban tudunk játszani, mint az őszi szezon meccsein.

A tavaszi bajnokság 14. fordulójának menetrendje:
18:00 KNKSE-Kisvárdai KC
16:00 KNKSE-Kisvárdai KC junior mérkőzés
14:00 KNKSE-Kiskunhalas UKSC serdülő mérkőzés

A bajnokság kezdetén szomorú kötelezettségének is eleget tesz a KNKSE csapata és vezetősége. A KNKSE egyik törzsszurkolója Hetényi Dávid tragikus balesetet szenvedett Franciaországban, ahol légiósként szolgálatot teljesített. Dávid temetése a meccs napján délelőtt 10 órakor lesz. Csapatunk a szombati mérkőzést Dávidnak ajánlja és a kezdő sípszó előtt 1 perces néma csenddel emlékezünk rá. Dávid barátai és szurkolótársai már előre jelezték, hogy mindenképpen részt kívánnak venni a KNKSE szombati mérkőzésén.

A Dávid felé való tiszteletadásunk és a várható nagyszámú szurkolótábor érkezése miatt a belépés ingyenes lesz. Mindenkit szeretettel várunk!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!