Szentendrei matinéra utazik a KNKSE

Némileg szokatlan időpontban, szombaton délelőtt lép pályára a Kecskeméti NKSE a női NB I/B Keleti-csoportjában. Varga József tanítványai tavasszal még veretlenek és a hétvégi mérkőzésen is esélyesként léphetnek pályára, hiszen a hazaiak a bajnokságban eddig mindössze kétszer hagyták el győztesen a játékteret. A kecskeméti lányok aktuális ellenfele mindkétszer hazai pályán győzött; előbb az Algyő ellen (27-22), majd tavasszal az Orosháza ellen (25-24).

Csapatunk a 7. pozícióból várja a szombati találkozót (a Kispestnek, a Vasasnak és a hírös városi alakulatnak egyaránt 19 pontja van), míg a vendéglátók 5 megszerzett egységgel a 10. helyről várják a meccset.

A két csapat októberi összecsapását egy góllal (28-27) a Kecskemét nyerte.

Varga József, a KNKSE vezetőedzője (KNKSE): – Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Szentendre kellemetlen stílusban kézilabdázik, biztos vagyok benne, hogy meg fogunk izzadni a bajnoki pontokért. Valószínűleg hiányzónk is lesz, ami tovább nehezíti a dolgunkat, ettől függetlenül bízom abban, hogy tovább őrizzük tavaszi veretlenségünket, mi több, megnyerjük a találkozót!

Szentendrei NKE – Kecskeméti NKSE

Női kézilabda NB I/B Keleti-csoport, 16. forduló

  1. március 16. szombat, 11.00 óra

Szentendre, Móricz Zsigmond Gimnázium

Vezeti: Győr, Hadas

Hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!