Szerencsétlen végjáték – vereség a Bácsalmás ellen

A Bácsalmási PVSE otthonába látogattak a kecskeméti kézilabdás lányok a bajnokság 15. fordulójában. Mint ahogyan várható volt, nem volt könnyű a mérkőzés, de Dr. Paic Róbert vezetőedző szerint nyerhettünk volna. A mérkőzést követően így értékelte a csapat teljesítményét:

„Az első félidőben elhúzott az ellenfél, de sikerült jól kijönni a helyzetből, átvettük a vezetést, könnyen szereztük a gólokat. Őszintén szólva nem volt rossz a védekezésünk, de furcsábbnál furcsább gólokat kaptunk.

A 2. félidő nagyon kiélezett volt, 12 gólt lőttünk csak. Küzdöttünk, hajtottunk, egységesek voltunk, 42 megállító faultunk volt. Összességében 10 technikai hibát vétettünk, ami még annyira rossznak sem mondható, csak rosszkor jöttek, a végjátékban.

A vége előtti 2,5 percet, amikor ráadásul emberelőnyben voltunk, -2-re hoztunk ki, pont, amikor a legjobban kellett volna koncentrálnunk, ez nem sikerült.

Természetesen nem örülök az eredménynek, azonban menni kell tovább, ez egy meccs volt a sok közül, semmi nincs veszve, dolgozunk tovább.”

NB II Női – Dél-kelet – 15. forduló

Bácsalmási PVSE – Kecskeméti NKSE 30 -29 (16 – 17)

A bajnokság jövő vasárnap a Deszki SC elleni meccsel folytatódik, 17 órától várunk mindenkit a Messzibe, szurkoljunk együtt a feljutásért!

Hajrá lányok, hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!