Szombaton fogadja a bajnokság egyik legerősebb csapatát a KNKSE

A Kozármisleny az éllovas Vasassal megegyező mérleggel várja a fordulót, a tabella második helyéről. A mérkőzést az eredetileg kiírt időponttól eltérően szombaton, 17:00 órától rendezik a Messzi István Sportcsarnokban.

A baranyai alakulat mérlege meggyőző, 24 összecsapásából 17-et megnyert, 4 alkalommal végzett döntetlenre és csupán 3 alkalommal maradt alul aktuális ellenfelével szemben.

A Kozármisleny nemezise ebben a versenyévben alighanem a bajnoki álmokat dédelgető Vasas, hiszen a fővárosiak oda-vissza le tudták győzni Pusztai Petráékat; a 10. fordulóban 8 góllal, a legutóbbi, 25. fordulóban 4 góllal kerekedett felül a piros-kék alakulat. A Vasas mellett csupán az Eger tudta legyőzni a Kozármislenyt, még az első fordulóban, 1 góllal, bár ezért a vereségért a Kozármisleny tavasszal vissza tudott vágni.

A Kozármisleny a 11. fordulóban, decemberben fogadta a kecskeméti lányokat, nem fért kétség a hazaiak győzelméhez (40-18), és alighanem ezúttal is a baranyai alakulat a találkozó esélyese.

A hírös városi szurkolók számára a Kozármisleny keretének több tagja is ismerős lehet, hiszen korábban kecskeméti mezben lőtte a gólokat (vagy védte a kaput) Pusztai Petra, Polics Tímea, Lengyel Leonetta, vagy az ősszel még a KNKSE-ben kézilabdázó Szatmári Melinda.

Mátrai Péter vezetőedző (KNKSE): – Pontosan tudjuk, milyen képességű csapat látogat hozzánk szombaton, és tisztában vagyunk az erőviszonyokkal. Tisztességesen felkészültünk aktuális ellenfelünkből, nem feltartott kézzel fogadjuk a kozármislenyi gárdát. Szeretnénk szorosabb meccset játszani, mint ősszel; nem akarunk csalódást okozni szurkolóinknak.

Kecskeméti NKSE – Kozármisleny Kézilabda Akadémia Kft.

Női kézilabda NB I/B, 26. forduló

2023. április 29. szombat, 17:00

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Ihász, Szántó

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: Kecskemeti NKSE

Oszd meg ezt a hírt!