Szombaton megkezdjük a tavaszi szezont

A tabella 8. helyén álló Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE a 3. helyet foglaló Kisvárdai KC-t fogadja szombaton 18 órától a Rákóczi Sportcsarnokban. Az őszi szezonban döntetlent játszott a két csapat, most bízunk benne, hogy felül tudunk kerekedni a várdaiakon.

„Nehéz mérkőzéssel indul a tavaszi szezon, azt a Kisvárdát fogadjuk, akivel ősszel ikszeltünk és akivel néhány napja Egerben a Dobó Kupán is játszhattunk. Bízom benne, hogy a hazai pálya előnyét ki tudjuk használni és a hátunk mögött lévő munka hozzásegít bennünket ahhoz, hogy itthon tartsuk a 2 pontot” – foglalta össze Fülöp Andrea vezetőedző gondolatait a tavaszi szezon első meccse előtt.

A HUFBAU AKKER Kecskeméti NKSE Kisvárdai KC elleni kerete:

Kapusok: Pusztai Petra, Nagy Éva, játékosok: Bezzeg Adrienn, Csoknyai Nóra, Fehér Viktória, Fülöp Andrea, Kaiser Melitta, Orell Bettina, Palotás Fanni, Szabó Edina, Tóth Lilla, Varga Nikolett.

A Kisvárdai KC HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE elleni kerete:

Kapusok: Puscas Lavinia Madalina, Scholtz Andrea, játékosok: Héjjas Tímea, Komsa Klaudia, Tsybulenko Viktória, Gedroit Marija, Bízik Boglárka, Gidai Eszter, Kránitz Andrea, Lévai Zsófia, Dudás Georgina, Vukojevic Lea, Tarjányi Szilvia, Major Flóra.

Mérkőzés információk:

NB1/B Keleti csoport 14. forduló
Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE – Kisvárdai KC
2016.02.06. szombat 18:00
Helyszín: Kecskemét, Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnok

Játékvezetők: Haraszti Kinga, Nachtmann Brigitta
Versenybíró: Simó András

A junior mérkőzés kezdete: 16:00 óra.

(A Kecskeméti NKSE-KNKSE hivatalos oldalán valamint a kecskemetinkse.net oldalain található írott és képi anyagok kizárólag csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatóak fel.)

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!