Új kolléganő a háttérstábban – Blaskovits Adrienn a KNKSE utánpótlásnál

Hamarosan újra felpörög az élet a Kecskeméti NKSE háza táján, hiszen egy hét múlva megkezdi felkészülését a felnőtt csapat és rövidesen visszatérnek az utánpótlás játékosok is. A háttérstáb folyamatosan a zökkenőmentes bajnoki év kezdésen dolgozik, új kolléganő is segíti az Egyesület ebben. Blaskovits Adrienn az utánpótlás technikai vezetői feladatokat látja el.

 

Adrienn, mely feladatok tartoznak majd hozzád, mik az első benyomásaid az Egyesületnél?

Nagyon örültem a megkeresésnek, hiszen egész életemet a kézilabda töltötte ki. A feladatkör nem volt új számomra, hiszen a Sportiskolánál is hasonló munkát láttam el, így a beilleszkedésemet nagyban megkönnyítette, hogy szinte mindenkit ismeretem már régebbről.  Elsősorban az utánpótlás csapatokkal kapcsolatos feladatokat látom el illetve a szeptemberben induló ovi-kézi edzéseit tartom majd, ahol nem elsősorban a kézilabdáról, sokkal inkább a mozgás, a labdázás megszerettetéséről van szó.

 

Biztosan sokan tudják rólad, hogy kézilabdázóként komoly sikereket értél el. BL döntőben játszottál a Ferencváros játékosaként, a korosztályos ifi és junior csapattal Európa- és Világbajnokságon szerepeltél, bajnokságot nyertél a Fradival, de a Vasasban is szép eredményeid voltak. Kisfiad, Milán születésekor végleg abbahagytad a játékot, vagy csak felfüggesztetted?

Amikor Franciaországból hazajöttünk, eldöntöttük a párommal, hogy kisbabát szeretnék, így egyértelmű volt, hogy abbahagyom az aktív játékot. A későbbiekben sem merült fel, hogy visszatérek, hiszen szerettem volna minden időt kihasználni, hogy együtt lehessünk. Semmit sem bántam meg, nagyon örülök a sikereimnek, de egy új fejezet kezdődött az életemben és örülök, hogy a kézilabda mellett tudtam maradni.

 

Párod Ocsovai Zsolt a KTE kézilabda csapatának edzője. Sikerült „rápihennetek” a bajnoki szezonra?

Megpróbáltunk a lehető legtöbbet pihenni, bár nem sok időnk volt, hiszen rengeteg munka van a háttérben mindkettőnknek. Neki a férfi csapat felépítése, edzésterve, edzőmeccsek lekötése, nekem pedig a női utánpótlás csapatokkal kapcsolatos teendők.

 

Köszönjük az interjút, jó munkát kívánunk neked!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!