Új otthonra lelt a Kecskeméti NKSE NB1-es felnőtt csapata

Az elmúlt hetekben több érdeklődő telefonhívást, e-mailt és facebook bejegyzést kaptunk abban a kérdésben, hogy vajon az NB1-be frissen feljutott csapatunk hol fog edzeni és hol fogja játszani hazai bajnoki mérkőzéseit. Örömmel tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat és az érdeklődőket, hogy az új otthonunk július 10-étől a Messzi István Sportcsarnokban lesz. A tegnapi nap folyamán lezajlott első egyeztetésen, a Messzi István Sportcsarnok által otthont kapó egyesületek képviselői vettek részt, a konstruktív megbeszélés végén elégedetten állhattak fel az egyesületek vezetői az asztaltól.

A Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület ezúton szeretne köszönetet mondani Kecskemét Város Önkormányzatának és a sportcsarnokot üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft-nek, hogy befogadták egyesületünket és otthont biztosítanak csapatunknak a Messziben. Továbbá, szeretnénk köszönetet mondani Kecskemét Város férfi kosárlabda csapatának, férfi röplabda csapatának és férfi kézilabda csapatának képviselőinek, hiszen a tárgyalás során végig érezhettük segítő, közreműködő szándékukat.

Továbbá, egyesületünk további tájékoztatást fog adni szurkolóinak és érdeklődőinek a bajnokság sorsolásáról, mely július 13-ától kerül lebonyolításra, jegy- és bérletárairól, illetve hamarosan elkészülő replika anyagaival kapcsolatban (szurkolói sálak, tollak, szurkolói mezek stb.).

Hajrá Kecskeméti NKSE, Hajrá Kecskemét sportja!

?????????????

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!