Újabb győzelem, ezúttal a Szeged ellen – EDZŐI ÉRTÉKELÉS

A 13. fordulóban a Szeged otthonába utazott a felnőtt csapat, ahonnan a bizonytalan kezdés után győzelemmel tértek haza a lányok. Dr. Paic Róbert vezetőedzőt kérdeztük a meccs után.

„Nagyon félénken kezdtünk, dekoncentráltan játszottunk, pedig tudtuk, hogy mire számíthatunk. Egyszerűen túlizgultuk a mérkőzést, főleg a támadásban, a védekezés még csak-csak működött, de nagyon sok technikai hiba jellemezte a játékunkat az elején. Nagy nehezen visszajöttünk a meccsbe, majd a félidő előtt megint jött egy hullámvölgy.

A szünetben rendeztük a sorainkat, nyugodtan megbeszéltük, hogy nagyon kell küzdenünk, de nyerhető a mérkőzés. Taktikát váltottunk, kiléptünk, ütköztünk és az történt, amire számítottunk, elfáradt az ellenfél. Innentől átvettük a meccset, bátrabban játszottunk, energikusak voltunk, védekezésben felőröltük a Szegedet. Az biztos, hogy az ő játékuk „nem fekszik” nekünk.

Kiemelném Berkes-Kaiser Melitta játékát, aki a térdműtéte után végig bírta a meccset, ráadásul 100%-os lövő teljesítményt nyújtott, de igaz ez Jámbor-Herceg Rékára is, Molnár Noémi nagyon jól védett a 2. félidőben, Kovács Véda nagyon jól védekezett, Stachó Vivi két gólja pedig pont jókor érkezett, ott tört át a gát, akkor fordult a meccs.

Nagy Enikő jobb kezesen, a jobb szélen játszott végig, 4 lövésből 4-szer talált a kapuba.

Amire nagyon büszke vagyok, az a csapategység, ez most nagyon kijött a második félidőben, a küzdeni akarás, az, hogy egységesek voltunk és segítették, tüzelték egymást a lányok. Ami nagy erősségünk volt, hogy amikor nem ment úgy a játék, mentálisan erősek tudtunk maradni.”

NB II Női-Dél-kelet, 13. forduló

K. Szeged SE – Kecskeméti NKSE 24-27 (15-11)

Gratulálunk a csapatnak, csak így tovább! Hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!