Utánpótlás eredmények 2017. 10. 20-25.

Az elmúlt hétvégén a Hajdúnánás SK ellen lépett pályára a Kecskeméti NKSE ifi csapata, serdülő csapatunk néhány napon belül kétszer is játszott, először Orosházán, majd a szerdai fordulóban az Euronovex Use csapatát fogadták a lányok itthon.

 

Ifjúsági csapat

 

Az ifi csapat edzője, Kerékgyártó Zsolt a következőket mondta el a mérkőzésről:

Úgy látszik hiába fejlődünk játékban hétről hétre, pontot nem tudunk szerezni. Koncentrációbeli problémáink vannak, amit sürgősen ki kell javítanunk. A meccsen 5 gólt kaptunk emberelőnyben. 8 alkalommal passzív játékra kényszerítettük az ellenfelet jó védekezésünkkel, de az utolsó passz után szintén 5 gólt szedtünk be. Ehhez tartozik, hogy egyetlen kiállítást sem ítéltek ellenünk. Mi vagyunk az aranyos vesztesek, de ebből a szerepből sürgősen ki kell lépnünk. A végeredmény 36:29 a Nánás javára.

 

Serdülő I.

 

OXXO Energy Orosházi NKC – KNKSE-Kecskeméti Sportiskola 26 -13  /17 – 6 /

Góllövők:  Molnár 6 , Gajdácsi, Nagy 2-2, Pécsi, Csorba és Szűcs 1-1

 

Vasárnap az orosházi serdülő lány csapathoz látogattak a kecskeméti lányok. Az első félidő feléig jól tartották magukat a vendégek, de hamarosan beindult az orosházi úthenger és lányaink ketten sem bírták megtartani a betöréssel kísérletező ellenfelet. Tizenegy hétméterest értékesíthettek, míg a Hírös Városiak csak egyet. Játékosaink mindent megtettek a szorosabb eredményért, bátrabb játékkal szorosabb eredményt is elérhettek volna.

 

KNKSE-Kecskeméti Sportiskola – EURONOVEX USE   14 – 36 / 5 – 16 /

Góllövők: Molnár 6, Gajdácsi, Tót, Nagy és Iványi 2-2.

 

Szerdán újabb fordulón a tápiószelei lányokat fogadták otthon a kecskeméti lányok. A bajnokság éllovasa ellen vereséget szenvedtek a hazaiak. Az eleje jól indult mert lerohanásokkal meglepték ellenfelüket. Sajnos 15 perc után hitüket vesztették lányaink és sok hibával tarkított mérkőzésen vereséget szenvedtek.

Korsós Miklós a következőkkel egészítette ki a fentieket:

Nem vagyunk elkeseredve, hiszen nagyon fiatalok vagyunk az OSB I. osztályban szereplő játékosokhoz képest. Remélem mindenkinek lesz kitartása. Munkánk biztos, hogy be fog érni.

 

U11

Lerner Levente csapata, az U11-es korosztály Izsákon vett részt tornán, ahol a hazai csapat mellett a Hódmezővásárhelyi LKC csapatával mérkőzött meg. Az edző a következőképpen értékelte a meccseket:

 

Kecskeméti NKSE – Lajosmizse UKC 14 – 13 (6 – 5)

A végig szoros mérkőzésen sikerült a győzelmet megszerezni. Saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe a rengeteg kihagyott helyzettel. Tulajdonképpen a kevesebbet hibázó csapat nyert.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Kecskeméti NKSE 28 – 2 (11 – 1)

Agresszív, helyenként durván védekező ellenfél felőrölte a csapatot. Nagyon sok technikai hibát követtünk el, sok eladott labdánk is volt. Sérülések miatt több kényszerű cserét kellett alkalmazni.

 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!