Utánpótlás eredmények 2018. 03. 03-04.

Ifi csapatunk Békéscsabára látogatott, a serdülő III. osztályú csapat itthon fogadta a Budaörsi KSE csapatát az elmúlt hétvégén.

Kerékgyártó Zsoltot kérdeztük, hogy látta a mérkőzést.

„Nagyon rossz ránézni a végeredményre: 30:25. Ebben a meccsben sokkal több volt, akár meglepetést is okozhattunk volna. Egy borzasztó kezdés után (7:1), talán eddigi legjobb idegenbeli játékunkat nyújtottuk. Az időkérés után rend lett a fejekben, majd egy védekezés váltás után a pályán is. 10:7-nél több, mint 8 percig nem született gól egyik oldalon sem, ami azt jelentette, hogy jól működött az 5:1-es védekezésünk és azt is, hogy hiába küzdöttünk meg minden labdáért, nem tudtunk koncentrálni a befejezéseknél. A második félidőben tovább fokoztuk a nyomást a hazaiakon, fel is jöttünk 1 gólra, de néhány kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Így kialakult az 5 gólos különbség, ami nem volt benne a meccsben. Ezért rossz ránézni a végeredményre.”

Végeredmény:

EUbility Group Békéscsabai ENKSE – Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE 30:25 /13:9/

 

Lerner Levente, Serdülő III csapatunk edzője a Budaörs gárdája elleni játékot a következőként értékelte.

„Bátortalan volt a támadójátékunk, nagyon sok labdát adtunk el, így sok gyors gólt „kaptunk. Ha fel tudtunk állni védekezni, akkor az ellenfél is szenvedett.  Kapusaink teljesítménye jó közepes volt.”

Végeredmény:

Hufbau- Akker Kecskeméti NKSE – Budaörsi KSE 9-27 /6-16/

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!