Vácott mérkőzik meg csapatunk szombaton a K&H Női Kézilabda Liga 2. fordulójában

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, hatalmas elánnal kezdte meg felnőtt NB1-es női csapatunk a 2017/18-as szezont. Az első fordulóban hazai pályán csupán egy góllal maradtak alul Marosán György lányai a DVSC-TVP alakulatától óriási csatában.

Hétvégén ismét rendkívül nehéz mérkőzés vár a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE-re, Vácra utazunk, ahol a tavalyi bajnokság ötödik helyezettje fogad minket otthonában.

A váci alakulat az EHF Kupában is érdekelt, így a K&H Női Kézilabda Ligában még nem mutatkozott be, a mieink ellen debütálnak az idei szezonban.

182

Marosán György vezetőedzőt kérdeztük a Vác elleni összecsapás előtt: “Újra rendkívül nehéz feladat előtt állunk, a győzelem terhe nem nyom minket, egy jelentősen magasabban jegyzett, a nemzetközi kupában érdekelt csapat ellen játszunk, ahogyan a múlt héten is. Ha ugyanolyan fegyelmezetten a mérkőzés stratégiáját be tudjuk tartani, ahogyan a Debrecen ellen tettük, akkor újra el tudjuk tüntetni a két klub közti különbséget.”

223

Mérkőzés időpontja: 2017.09.16. Szombat 18:00

Mérkőzés helyszíne: Vác, Városi Sportcsarnok, Bán Márton út 3.

Következő hazai mérkőzésünket 2017.09.20-án szerdán játsszuk a Messzi István Sportcsarnokban, amikor is az Alba Fehérvár KC gárdája érkezik összecsapni a mieinkkel, akik tavaly a 6. helyen végeztek.

Gyertek és szurkoljunk együtt a kecskeméti lányoknak!

Hajrá Kecskemét!

vac_knkse_0916_flyer_0829

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!