Egy vereség és egy győzelem az ifi eheti mérlege

Két meccset játszott a héten ifjúsági keretünk, a lányok Érden léptek pályára az NBII-es bajnokságban szerdán, pénteken a Szentendréhez utaztak. Mátrai Péter edző örül annak, hogy az ifi első osztályban is megszereztük első győzelmünket. A következőképpen értékelte a két találkozót:

„A szerdai, Érd elleni mérkőzésen az első félidőben nagyon sok lerohanás gól volt, bár felhívtam a lányok figyelmét erre a veszélyre a meccs elején. A védekezésünk nagyon rossz volt, 19:13-as eredménnyel fordultuk. A szünetben rendeztük a sorainkat, a 42. percben vissza tudtunk jönni 1 gólra, -6-ról.

Azonban ezt követően nem tudtuk átvenni a vezetést az elkövetett taktikai fegyelmezetlenségek miatt – ez volt a vereség oka. A második félidőben javult a védekezés, de ez nem volt elég, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Pénteken a Szentendre ellen léptünk pályára az ifi első osztályban. A védekezésen volt a hangsúly, ami erre a meccsre nagyon összeállt. A szélső befejezés játék kimagasló volt, azt szeretném kiemelni.

A győzelem kulcsa az volt, hogy csapatként jól működtünk, mindenki játéklehetőséget kapott. Nagyon örülök, hogy megvan az első győzelmünk, ez remélem lendületet ad a folytatáshoz.”

Végeredmények:

NBII női felnőtt – Déli csoport
Érd U22 – Kecskeméti NKSE U22 29:23 (19:13)

Női ifjúsági I. osztály – Keleti csoport
Szentendrei NKE – Kecskeméti NKSE 18:24 (9:11)

Hír megosztása:

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!