Nem sikerült a bravúr az Algyő ellen a serdülőknek

Serdülő csapatunk az Algyő ellen lépett pályára múlt szombaton. Bár nem sikerült a bravúr a bajnokesélyes csapat ellene, Palásti László büszke csapatára. Így értékelte a mérkőzést:

 

„Úgy érkeztünk a mérkőzésre, hogy 4 meghatározó játékosunk nem tudott eljönni iskolai versenyek, illetve betegség/sérülés miatt. Egyébként sem mi voltunk a találkozó esélyesei, mivel az Algyő veretlenül vezeti a tabellát, de így még nehezebb volt a helyzetünk. Ennek ellenére nem kezdtük rosszul a meccset, sikerült felvenni az Algyő ritmusát és végig 3-4 gól volt a két csapat közti különbség az első félidőben. Sajnos a félidő végére elfáradtunk és kaptunk 2 gyors lerohanást amit nem sikerült góllal viszonozni, mert megszólalt a záró jelzés mielőtt kapuba jutott volna a labdánk.

 

15:9 volt a félidő, ami kedvező volt számunkra, de benne volt, hogy még kisebb legyen a különbség.

 

A második félidőt nagy lendülettel kezdtük ami rengeteg energiánkat felemésztette. Egyébként se volt sok cserénk, nehezítette a feladatot, hogy a padon is volt sérült játékosunk. A 35. percben 18:14 volt az állás ami a feltolt védekezésünknek volt köszönhető, viszont ezt a védekezést nem bírtuk szuflával és teljesen felemésztett minket. Ezután nyílt az olló a 2 csapat között és végül 32:16-os vereséget szenvedtünk.

 

Sajnos az utolsó 15 percbe csak 2 gólt tudtunk lőni, sok eladott labda volt amiből könnyű lerohanás gólokat kaptunk. Ez betudható annak, hogy teljesen elkészültek az erejükkel a játékosaim. Ennek ellenére a lányok 35 percig partiba voltak a bajnoki cím legnagyobb esélyesével, így büszke vagyok rájuk, hogy hiányzókkal és sérültekkel is így helyt tudtunk állni.

 

Pénteken hazai pályán fogadjuk a Kiskunhalas csapatát, szeretnénk meglepetést okozni és felkúszni a 3. helyre a tabellán.

 

Várunk minden kedves szurkolót, hogy együtt buzdítsuk csapatunkat!

 

Sok sikert kívánunk a lányoknak, hajrá Kecskeméti NKSE!

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!